Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση για φιλικό την 18-1-2013

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του ιστολογίου, ο δρόμος για το Ρέθυμνο είναι μακρύς. Για να φθάσουμε στο τέρμα του χρειάζεται σκληρή προσπάθεια. Για το λόγο αυτό, αύριο Παρασκευή 18-1-2013, στο Εθνικό Στάδιο (βοηθητικό - πλαστικό χόρτο) παίζουμε με την ομάδα των Ταλιμπάν και ώρα 3:00. Στο γήπεδο όλοι ώρα 2:30. Αφήνουμε στην άκρη ούζα, κρασιά, μεζέδες κλπ (έτσι κι αλλιώς αρκετά ήπιαμε και φάγαμε στις γιορτές) και μαζευόμαστε. Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού θα έχουμε μάθει την κλήρωση και το πρόγραμμα αγώνων, τα οποία θα ανέβουν με ανάρτηση. 

Υ.Γ. πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός θα εμφανιστεί αποφασισμένος...

 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Το φιλικό διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή αλλά η ομάδα έδειξε καλά σημάδια ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αν και ο αγώνας περισσότερο για αμερικάνικο ποδόσφαιρο έμοιαζε με 13 παίκτες από κάθε ομάδα.... Γκρίζη σε αντικατέστησα επάξια με 2 γκολ αλλά εσύ σκοράρεις εκτός γηπέδων σήμερα!!!

Unknown είπε...

κύριε Γκρίζη καλές οι ενημερώσεις αλλά ακόμα σας περιμένουμε στο φιλικό!

titormosdsa είπε...

Τζώρτζ, ο Γκρίζης είχε πάει Πάτρα για να ανιχνεύσει ενα ταλέντο, διότι η ομάδα πρέπει να κοιτάξει και για το μέλλον της. Πάντως, η ομάδα τα πήγε καλά, αν και έπεφτε βροχή.