Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

TITORMOSDSA - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: 1 - 5

Με τη ρήση του Καμάτσο "δε με νοιάζει ο Ζαπαντιώτης, με ενδιαφέρει ο Πυργιώτης" να αποδεικνύει το πραγματικό ενδιαφέρον της ομάδας από δω και στο εξής, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις στο τουρνουά ΕΜΙΛΕΟΝ με το παιχνίδι των ημιτελικών απέναντι στην ομάδα της Πυροσβεστικής. Η ομάδα μας, την τελευταία στιγμή, κατάφερε να συμπληρώσει ενδεκάδα και να παρουσιαστεί ίση, τουλάχιστον αριθμητικά, απέναντι στον αντίπαλο, ο οποίος επιστράτευσε ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ποδοσφαιρική πιάτσα του νομού (βλέπε Ζαπαντιώτης), προκειμένου να προκριθεί στον τελικό αλλά και να ξεπλύνει την πρόσφατη ντροπιαστική ήττα του 6-1 από την ομάδα μας. Παρ' όλα αυτά και γνωρίζοντας ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα απέδειξε ότι και στα δύσκολα μπορεί και παίζοντας σωστά, αμυντικά και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον petrigoal, ο οποίος έκανε φοβερές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ σε εκτέλεση φάουλ από τον basilo, ο οποίος βρήκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας τον killNick, αυτός χτύπησε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, το μεν πνεύμα ήταν πρόθυμο αλλά η σάρξ όλων των παικτών άρχισε να ασθενεί λόγω μειωμένων δυνάμεων, αφού αλλαγές δεν υπήρχαν, προκειμένου να ανανεωθούν οι ανάσες με αποτέλεσμα όταν η ομάδα ισοφαρίστηκε να αρχίζει να παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης. Με την επίτευξη δε του δευτέρου τέρματος από την πλευρά της αντιπάλου, η ομάδα ουσιαστικά παραδόθηκε στις ορέξεις του Ζαπαντιώτη και της παρέας του, έτσι ώστε το τελικό 5-1 να φαντάζει απολύτως φυσιολογικό. Το συμπέρασμα του παιχνιδιού και αυτό που πρέπει να γίνει κτήμα μας είναι η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου στην πίεση των αντιπάλων με καλή αμυντική συμπεριφορά η ομάδα στάθηκε όρθια. Αν σ' αυτό προστεθούν οι παίκτες που απουσίαζαν και οι οποίοι τυγχάνουν σημαντικές μονάδες, τότε είναι βέβαιο ότι η ομάδα, προσγειωμένη, θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στους επερχόμενους αγώνες του πρωταθλήματος. 

Υ.Γ. Φήμες λένε ότι το παιχνίδι παίχθηκε από κάποιους ανατροπή 2-1, ημίχρονο-τελικό, προκειμένου να αρχίζουν να βγάζουν τα έξοδα των μετακινήσεων του πρωταθλήματος. Ισχύει; Ποιός παίζει και δεν μας είπε τίποτα;

Υ.Γ.1 Στις φωτογραφίες παίζει πολύ Papatom. Reyes junior, τα πήρες για να τον προβάλεις συνέχεια; Εσύ Papatom τι λες;

Υ.Γ.2 Στην παρέα μας και ο φίλος μας και μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Κώστα Νεστορίδης... 

Παρόντες: (Μουρτζιάπης)  Petrigoal, Papatom, Reyes, Black, Kotro, Basilo, Chris Tsam, KillNick, Safas, καρδιολόγος, Yfas (ενδεκάδα), Paliou, Ντε Μπουρ. 
































  

Δεν υπάρχουν σχόλια: