Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ 19-4-2013



Με αρκετή καθυστέρηση, λόγω ελλείψεως υλικού προπόνησης, το οποίο ορισμένοι παίκτες της ομάδας, προφανώς, το πρόβλεψαν και για το λόγο αυτό απουσίασαν, ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση, στο Εθνικό Στάδιο. Παρόντες ήταν: yfas, kotro, killNick, reyes, reyes junior (δυσαρεστήμενος επειδή δεν ήρθε ο δάσκαλός του...), black, george, καμάτσο. Μετά την προθέρμανση και τις διατάσεις, ακολούθησαν τρία οκτάλεπτα διατήρησης μπάλας με διάφορες μεθόδους (τελευταία ο kotro, εισάγει νέα ήθη, τα οποία κάνουν ενδιαφέρουσα την προπόνηση, ενώ έχει διαρκώς κλειστά τα αφτιά στις σειρήνες που ακούγονται γι' αυτόν από επαγγελματικές ομάδες, ως προπονητή...) και έκλεισε με ταχύτητες και αποθεραπεία. Το γήπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, κουρεμένο, αφού η διοίκηση έχει φροντίσει, προκειμένου να μετριαστούν οι αντιδράσεις για το κλείσιμο του προπονητικού κέντρου και τη συντήρηση αυτού. 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22-4-2013, 14:15, ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Υ.Γ 1. Κάποιος, ονόματα δε λέμε, απουσιάζει για δεύτερη φορά... Κριτήριο γι' αυτόν, όσον αφορά τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αριστοτέλη, ο ερχομός του στην προπόνηση της Δευτέρας, μισή ώρα πριν την καθορισμένη...
Υ.Γ. 2. Σωτηράκη, μη στενοχωριέσαι, τα είπαμε για το δάσκαλό σου, ο άνθρωπος φαίνεται από το όνομά του...

2 σχόλια:

Reyes είπε...

Μήπως να επανεξετάσουμε το θέμα του γηπέδου προπόνησης; Στο ΔΑΚ είναι πολύ σκληρό το γήπεδο και ήδη εγώ τουλάχιστον το καταλαβαίνω στις γάμπες ύστερα από μόλις 2 προπονήσεις σε αυτό.

titormosdsa είπε...

reyes, έχεις δίκιο, το θέμα είναι που?