Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΟΨΗ

Τη Δευτέρα 17-6-2013 πραγματοποιήθηκε στο Εμιλέον το προγραμματισμένο φιλικό με τους ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Η ομάδα παρατάχθηκε σχεδόν πλήρης, αφού συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, εκτός του Koli, του Petrigoal και του Εργαλείου. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, με σωστη λειτουργία των γραμμών, αρκετό τρέξιμο και αμυντική λειτουργία, η οποία ξεκινούσε από ψηλά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να περάσει, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, φορές,τη σέντρα. Το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν 6-1, υπέρ της ομάδας μας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν όλοι οι παίκτες και το σκορ διαμορφώθηκε στο 9-1. Από το σκορ γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα συνεχίζει τον επιθετικό οίστρο της, ο οποίος έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν και καλά κρατάει.

Παρόντες: Bosbo, Tsamjohn, Reyes, Papatom, Stouras, Flou, Kotro, Basilo, George, Yfas, KillNick, Safas, Lou, Paretso, Paliou, Palasko. Έπαιξαν και τα τσικό της ομάδας: Reyes  junior, KoliSot.

Την Τρίτη 18-6-2013, όσοι προσήλθαν, νόμιζαν ότι θα ακολουθήσουν μια χαλαρή προπόνηση. Όμως ο κόουτς, είχε αντίθετη άποψη και αφού έγινε η απαραίτητη προθέρμανση και οι διατάσεις, το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο επτάλεπτα αυξομειώσεων ταχύτητας σε τετράγωνο χώρο 30Χ30!!!, ενώ στο τέλος παίχθηκε διατήρηση μπάλας επί δεκάλεπτο, στον ίδιο χώρο. Τόσο απλά!!!

Παρόντες: Stouras, Kotro, George, Yfas, KillNick, Lou, Καμάτσο, Siatrapan, δέκα άμπαλο, Paliou.

Την Πέμπτη 20-6-2013, στο Εμιλέον, διεξήχθη το δυνατότερο φιλικό της προετοιμασίας, με ομάδα επιλέκτων εν ενεργεία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Νομού, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού μας και τώρα αγωνίζονται σε ομάδες Β΄, Γ΄, Δ΄ Εθνικής καθώς και στα τοπικά πρωταθλήματα. Απέναντι σε αυτούς, η ομάδα έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο και όχι μόνο νίκησε με 6-5, αλλά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και απέδειξε ότι κάτω υπό πίεση μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά. Οι εναλλαγές της μπάλας πολύ καλές, στρωτό ποδόσφαιρο χωρίς μακρινές και ψηλές μπαλιές, ωραίοι συνδυασμοί, όμορφα γκολ και συνοχή των γραμμών ήταν τα στοιχεία του φιλικού για την ομάδα μας. Οι αντίπαλοι, τα βρήκαν πολύ σκούρα και είναι χαρακτηριστικό ότι την επόμενη ημέρα τηλεφωνούσαν για ρεβάνς!!!

Παρόντες: Petrigoal, Bosbo, Tsamjohn, Reyes, Stouras, Kotro, Basilo, George, Yfas, KillNick, Safas, Paretso, Paliou, Palasko. Δε συμμετείχαν για διαφόρους λόγους: Flou, Papatom, Lou, Koli, Εργαλείο (τρανταχτές απουσίες για τους αντιπάλους...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: