Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πρέπει να πραγματοποιήθηκε, απόντος του γράφοντος, η όγδοη προπόνηση, χθές, στο κεντρικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Το πρόγραμμα λογικά θα ήταν ευχάριστο για τους συμμετέχοντες, αφού πρέπει να περιελάμβανε ζέσταμα, διατάσεις, ανοίγματα και δύο δεκαπεντάλεπτα μπάλα (ο χρόνος της μπάλας αυξάνεται όταν λείπουν κάποιοι;). Λογικά θα επανήλθαν και καλές κρίσεις για τον κόουτς μετά τη δυσανασχέτηση της Δευτέρας, αφού η μπάλα εξομάλυνε καταστάσεις, οπότε η ομάδα πορεύεται ως έχει και ας σταματήσει επιτέλους η διοίκηση την εξεύρεση τεχνικού που θα ικανοποιεί όλα τα γούστα... Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία βραδινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, αφού από την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι μεσημεριανές προπονήσεις στο KARAPAPA SPORTS ARENA. 

Πιθανοί Παρόντες: kotro, black, chris tsam, reyes, petrigoal, yfas, καμάτσο, siatrapan, siatrajunior, reyes junior, καρδιολόγος, φίλος ομάδας, φίλος ομάδας

Σίγουροι απόντες: killNick, θανάσης Κίτσος

ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 26-9-2013, 21:00, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 

1 σχόλιο:

Reyes είπε...

Καλά πώς το κατάφερε ο KillNick να είανι ταυτόχρονα και παρών και απών στην όγδοη προπόνηση; Συνήθως στα ματς είναι παρών - απών (εντάξει πλάκα κάνω, ο KillNick είναι killer στα ματς)