Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Mour...


Αγαπητοί κύριοι της Χαλκίδας,

πριν από λίγο διάστημα σας έγραψα στο site που έχετε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για το τι σημαίνει «ευ αγωνίζεσθαι» με την πλήρη έννοιά του, μπας και καταλάβετε τι ονομάζουμε αθλητική παιδεία και κοινωνική αγωγή (την οποία στερείστε, εκτός και αν λειτουργείτε με εμπάθεια) αυτό βέβαια το επιβεβαιώνετε από τις μέχρι σήμερα ενέργειες σας, εσείς βέβαια αγνοήσατε το «ευ αγωνίζεσθαι», μάλλον ο αυτοσκοπός σας είναι να κηρύξετε αθέμιτο πόλεμο στην ομάδα του Αγρινίου, δεν πολεμάτε την ομάδα μας, αλλά τον θεσμό, θεσμό που με τόσο κόπο δημιούργησαν άλλοι πριν από εσάς για εσάς !!!!! και μάλιστα αναφέρω ότι στις περισσότερες αναρτήσεις που γίνονται στο site της διοργανώτριας αρχής (ΧΑΛΚΙΔΑ), κάνετε λογοκρισία και κατεβάζετε τις αναρτήσεις εν έτη 2016 που να το πω αυτό!!!!!!!!!!!!!!. Κύριοι της Χαλκίδας οι αγώνες του πρωταθλήματος θα πρέπει να διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα για να μην υπάρχουν υποψίες για διαμόρφωση αποτελεσμάτων. Αυτό που συνιστώ ως Φίλος των Δικηγόρων είναι ότι θα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή η κοροϊδία γιατί δεν εκπροσωπείτε τον εαυτό σας αλλά έναν ολόκληρο θεσμό και χωρίς να το θέλετε ???? υποβαθμίζετε έναν θεσμό ετών. Αν κάποιες από τις μεγάλες ομάδες των Δικηγορικών Συλλόγων διαβάσει την ανάρτηση αυτή θα πρέπει την ίδια στιγμή να τραβήξει το αφτί της διοργανώτριας αρχής για να επανέλθει η διοργάνωση στο σωστό δρόμο όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

ΥΓ. Αν οι Χαλκιδιαίοι δεν μπορούν να χωνέψουν την περσινή ήττα τους από την Ομάδα του Αγρινίου, αυτό δεν μπορεί να γίνει επιχείρημα να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα!!!!!!!!! 

Σας ευχαριστώ 
Δρ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ Ph.D. Διδάκτωρ Εργοφυσιολγίας 
Μεταδιδάκτωρ (P.D.) Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης Παν/μιου Πελοποννήσου !!!! ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΊΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: