Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2

KOLI
RETRO
Όταν αρχίσει να μιλάει για ποδοσφαιρικές ιστορίες, δε σταματά. Μπαλαδόρος, με πολλά ένσημα στα γήπεδα του νομού, έπαιξε Δ΄ Εθνική, γρήγορος, αλλά μην του πεις για προπόνηση. Ταχεία αντίληψη της φάσης και παρουσιαστικό Ραβανέλι.


BASILO
Ο μείνε-μείνε
Πρόκειται για ακούραστο παίκτη, με πολλά τρεξίματα και προπονητή εντός των τεσσάρων γραμμών. Σημαντική παρουσία από την έλευσή του στην ομάδα, πιστός ακόλουθος, άτυχος στο τέλος της σεζόν με σοβαρό τραυματισμό, ετοιμάζεται εντατικά για τα τελικά. Λάτρης της πίεσης και του αιφνιδιασμού. Πέτυχε γκολ με την Κατερίνη.

PALASKO
O απροσπέλαστος
Φετινή προσθήκη, μετά από παρακάλια ετών, ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα και αποτέλεσε ένα σημαντικό πυλώνα στη φετινή επιτυχία. Άριστος χειριστής της μπάλας, με πολύ καλή μεταβίβαση, άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα. Πέτυχε γκολ με την Κατερίνη.

killNick
Ο βαρύς 
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, μιλάμε για πολλά κιλά (τα μαγουλάκια πρησμένα, χωρούν συγκεκριμένες στολές). Για τα ποδοσφαιρικά...Πέτυχε γκολ με Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αριστοτέλη.

PARETSO
O τακλινάκιας
Αρέσκεται στο να κάνει τάκλιν, παρά τη θέση του και σε γήπεδα με χόρτο είναι μανούλα. Παίκτης, που αν του βγει το παιχνίδι, κάνει παπάδες, ενώ τα φυσικά του προσόντα, του δίδουν πλεονεκτήματα έναντι των αντιπάλων. Φόβος για τις αντίπαλες άμυνες, δυνατός και με πάθος. Πέτυχε δυο γκολ με τα Γιαννιτσά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: