Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 3

STOURAS
Ο συνθέτης
Παίκτης δυνατός, μπαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη στις φάσεις (ο,τι σημαίνει αυτό για τον αντίπαλο), έχει πάθος στο παιχνίδι. Αποτελεί μέλος της νέας φουρνιάς της ομάδας και πιστός ακόλουθος αυτής. Γνωστή η έφεσή του στη μουσική, ως συνθέτη αλλά και ως τραγουδιστή.

PALIOU
Ο φασάκιας
Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος μπορεί να βρεθεί στη φάση από κει που δεν τον περιμένεις. Πιστός ακόλουθος της ομάδας, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, νέο αίμα, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, παίκτης που θα εκτελέσει, πιστά, τις οδηγίες του προπονητή.

SAFAS
Ο Φουστέρ
Όνομα, το οποίο δόθηκε από τον Papatom, ο οποίος θεωρεί ότι έχει το στυλ του παιχνιδιού του. Περσινή προσθήκη, αποτελεί νέο αίμα, καλός χειριστής της μπάλας, πάθος για το παιχνίδι, άμα ξεμπουκώσει είναι για πολλά πράγματα. Πέτυχε γκολ με Κατερίνη.

LOU
Ο παθιασμένος
Δίνει όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα, απίστευτη μεταμόρφωση από την περσινή πρώτη χρονιά. Παίκτης ο οποίος παθιάζεται απίστευτα, στις φάσεις αλλά και κουράζεται εύκολα λόγω κακών συνηθειών (το ίδιο ισχύει για πολλούς άλλους). Τον περιμένουμε στα τελικά.

YFAS
Ο ρούκι
Ο πιο νέος παίκτης της ομάδας, αποτελεί ελπίδα για το μέλλον της ομάδας. Προσαρμόστηκε γρήγορα, είναι γρήγορος και μυρίζεται εύκολα το γκολ. Συνεχής βελτίωση από την αρχή της χρονιάς. Πέτυχε γκολ με Κατερίνη και δύο γκολ με Γιαννιτσά.

GEORGE
O γρήγορος
Νέο αίμα κι αυτός, παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας, γρήγορος, με πολλές δυνάμεις, που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Στα χνάρια του BLACK.

TSAM
O φαντάρος
Άτυχος της φετινής σεζόν, αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία και δεν είχε συμμετοχές, εκτός του παιχνιδιού με τον Αριστοτέλη. Παίκτης με πολλές δυνατότητες και χαρίσματα, προσαρμόστηκε γρήγορα, συνέχεια του Μαυρίνιο. Μαζί μας στα τελικά.

FLOU
Ο παίκτης
Πρόκειται για ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ομάδα. Παίκτης γρήγορος, με απίστευτες δυνατότητες, τεχνική, πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα και πάνω απ' όλα δέθηκε γρήγορα με το σύνολο. Πέτυχε γκολ στα Γιαννιτσά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: