Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Παρουσιάζονται παρακάτω οι συντελεστές της ομάδας, της φετινής σεζόν, οι οποίοι την οδήγησαν στα τελικά του Ρεθύμνου. Το αφιέρωμα θα γίνει σε συνέχειες.


KOTRO
Ο αρχηγός της ομάδας
Αυτός, χάρη στη διάθεση του οποίου, υφίσταται η ομάδα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Μεριμνά για τις προπονήσεις, για τα φιλικά, για τη διοργάνωση των αγώνων αλλά το βασικότερο, για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Πολλά τρεξίματα, παρά την ηλικία (άλλοι λένε ότι έχει 15 χρόνια ακόμα...), αλλά και αγωνία για την ανανέωση της ομάδας και τη διατήρησή της στο μέλλον. 



BLACK
Ο μακροβιότερος
Πρόκειται για τον μακροβιότερο παίκτη της ομάδας και συνάμα τον άτυχο της φετινής χρονιάς, αφού εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού, χάνει τα τελικά, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ανεξέλεγκτος, εντός γηπέδου... παίζει με μυαλό αλλά έχει και αντοχές και σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια σε ?? χρόνια, ?? μήνες, ?? ημέρες. Πέτυχε γκολ στην εκτός έδρα νίκη επί των Γιαννιτσών.


PETRIGOAL
Ο γάτος
Πρόκειται για τον απαραβίαστο κίπερ, ο οποίος στην καλή του μέρα πιάνει το τζόκερ, ενώ στην κακή του...Θέλει τη δική του προθέρμανση πριν τον αγώνα (ξέρει αυτός...) και τρελαίνεται με τα λάθη των αμυντικών, ενώ από φωνές...Πολύ καλή παρουσία φέτος. 

REYES
Το μηχανάκι
Είναι αυτός με τις μεγαλύτερες αντοχές. Όταν ξεκινήσει να τρέχει δε σταματάει. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, παίκτης καθαρά ψυχολογίας και θεωρητικός σε θέματα συστημάτων (4-2-3-1, 4-4-2, κλπ). Άρρωστος Παοκτζής, στα χνάρια του και ο reyes junior. 


PAPATOM
Ο εραστής
Ο εραστής του όμορφου ποδοσφαίρου και του θεάματος. Το μόνο αρνητικό, τα οπαδικά αισθήματα (γαύρος). Συχνοί τραυματισμοί του στερούν θέση στον αγωνιστικό χώρο αλλά το τόπι το κατέχει και το αποδεικνύει όταν αγωνίζεται. Πιστός ακόλουθος της ομάδας για πολλά χρόνια, μεταλαμπάδευσε το πάθος του σε Safa και Palasko. Ξέρει να παίζει τα εκτός έδρας...


ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Από μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια, η οποία έχει γεμίσει τα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας, πολυεργαλείο για κάθε προπονητή. Εκκωφαντικοί οι τραυματισμοί του στο γήπεδο, τον διακρίνει το πάθος, η μεγάλη μπαλιά (σε μικρό χώρο δυσκολεύεται), γνωρίζει κι αυτός από εκτός έδρας, τον ταλαιπώρησε τραυματισμός φέτος. Ετοιμάζεται για τα τελικά.



1 σχόλιο:

Reyes Junior είπε...

Εγώ δεν ειμαι στα χνάρια του Reyes εγώ είμαι τερματοφύλας