Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

      Ένα όμορφο ταξίδι για την ομάδα μας, με γλυκιές αναμνήσεις, έλαβε χώρα κατά το διάστημα από 26-6-2013 έως 4-7-2013, στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου διεξήχθη η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας. Η ομάδα μας "TITORMOSDSA", η οποία έλαβε μέρος μετά από 9 χρόνια σε τελική φάση (από τα τελικά των Σερρών το 2004), τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω απ' αυτόν, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως μας ομολόγησαν συνάδελφοι των άλλων συλλόγων αλλά και οι διοργανωτές συνάδελφοι του Ρεθύμνου.
    Ποδοσφαιρικά η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη, ως αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας που έγινε φέτος και ειδικότερα της προετοιμασίας πριν την τελική φάση, από τον καταξιωμένο ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ,  ο οποίος παραμέρισε όλες τις άλλες ασχολίες του και μας ακολούθησε στο Ρέθυμνο. Άφησε, με τις εμφανίσεις της, υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον και έδειξε ότι, με τη συνεχή δουλειά, θα κατορθώσει να φανεί ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο.
    Εξωαγωνιστικά, ανανέωσε τις επαφές της με συναδέλφους άλλων συλλόγων, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις των διοργανωτών, οι οποίοι διοργάνωσαν την τελική φάση με άψογο σχεδιασμό και προσπάθησε να πραγματώσει στο έπακρο το νόημα του θεσμού του πρωταθλήματος, το οποίο είναι η άθληση των συναδέλφων με την ταυτόχρονη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των.
     Η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις, με τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε, δίνει ώθηση στα μέλη της ομάδας να συνεχίσουν να αθλούνται και να ξεφεύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Στα νέα μέλη της ομάδας δίνει ώθηση να διατηρήσουν αυτή την ομάδα και να τη συνεχίσουν, παρά τα πέτρινα χρόνια που υπήρξαν στο παρελθόν, ενώ στους παλιότερους να αισθάνονται ικανοποιημένοι και περήφανοι γι' αυτό που ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια, με όσα εμπόδια υπήρχαν για ένα σύλλογο της περιφέρειας όπως ο δικός μας.
    Στις επόμενες αναρτήσεις, θα υπάρξει εκτενές ρεπορτάζ στους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, κατά την παραμονή της στο Ρέθυμνο, μέσα από φωτογραφίες και σχετικά βίντεο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: